Maskers

Algae Gel Mask
Een verkoelend gelmasker voor de gecombineerde en lichtvette huid. De jodiumhoudende alg stimuleert de vetstofwisseling, terwijl sporenelementen zorgen voor een gunstige mineraalbalans. De slijmstoffen uit de alg zorgen tevens voor een hydraterende werking.

Aloë Vera Mask
Dit crèmemasker is voor elk huidtype geschikt, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde en geïrriteerde huid. Aloë vera extract heeft een veelzijdige werking. Naast kalmerende en desinfecterende eigenschappen werkt het ook hydraterend en wondhelend. Samen met de toegevoegde avocado-olie is dit één van de meest effectieve maskers.

Cerelastine Mask
Een luxe masker voor een droge en verslapte huid op basis van ceramide –en elastineliposomen en een moisturizer. Het masker verhoogt de N.M.F. evenals de elasticiteit van de huid.

Collagen Mask
Dit crèmemasker is als hydraterend masker ideaal voor de vochtarme tot droge huid. Collageen herstelt de vochtbalans, waardoor een verslapte huid voller wordt en rimpels vervagen, daarbij ondersteund door de gunstige werking van avocado-olie wegens zijn stimulerende werking op de bindweefselstofwisseling en anti-ageing effect.

 

< 1 2 3 >