Crèmes

Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter. De nachtcrèmes zijn de vettere varianten van de dagcrèmes.

Acnecare
Acnecare dient voor de effectieve behandeling van een huid met acné op basis van tea tree oil, een werkstof met zeer sterke antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen. Tea tree oil is voor deze toepassing ingekapseld in cyclodextrine. Dit werkstofcomplex heeft als voordeel dat de antibacteriële werking langer aanhoudt en er geen ontleding door oxydatie kan optreden. Cyclodextrine absorbeert talg en remt bovendien de productie van talg, waardoor minder comedonen ontstaan. Toepassing tweemaal daags. Reeds na twee weken ziet men al een duidelijk resultaat.

Aloë Vera Day Cream & Aloë Vera Night Cream
Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van aloë vera met de helende werking van calendula. Een sterke moisturizer zorgt voor een verhoogde hydratatiegraad van de huid. De crème is geschikt voor elk huidtype en is een prima basis voor de make-up.

Azulen Cream
De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De combinatie met de helende werking van calendula maakt deze crème dan ook vooral geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook te gebruiken ter kalmering van de huid na het epileren en harsen.

 

< 1 2 3 >